Julevandring
- og det skte i de dage....
Den sidste søndag i kirkeåret stod Kejser Augustus foran Valgmenighedskirken klar til at tælle store og små, så de sammen med de tre vise konger kunne træde ind i kirken og føres rundt i himmelske og jordiske regioner af overenglen Gabriel. Mange var mødt op til konfirmandernes lille juledrama, hvor man ud over de nævnte mødte hyrder, krovært og den hellige familie på 1. parket. Bagefter blev der serveret pølsehorn og produceret alskens julepynt til kirken, så den igen i år kan fremstå pyntet og fantasifuld op til jul.

OVERNATNING I KIRKEN
Overskrift
I Herrens hus er der mange boliger - også for en flok livsglade og muntre konfirmander, som den sidste fredag i januar måned ankom til valgmenighedskirken med deres dyne under armen og en masse spændte forventninger i favnen. De skulle sove i kirken og de vidste det ville være en 'once in a lifetime'-oplevelse og var beredte. De installerede sig lige foran alteret og oplevede på egen krop og i helt konkret forstand, hvor trygt det kan være i Guds hus. Der skete meget i løbet af dagen, og trætheden var stor, da arbejdet med lignelser, produktion af film og en særlig lignelses-gæt-og-grimasser-leg var overstået. Roen sænkede sig over det store rum og fem piger faldt trygt i søvn mellem alter og den døbefont de fleste af dem er døbt i. Næste morgen vågnede vi alle op til en stille morgen og fornemmede, hvrdan de tykke mure havde passet på os, mens vi sov i Guds trygge hus, hvor slægter før dem og slægter efter dem vil komme og søge den samme fred og glæde, sov vi fandt den aften og nat.

SE KONFIRMANDERNES KORTFILM "TILGIVELSE" HER: