Alverdens dyr produceres: mariehøns, bier, grise, giraffer, edderkopper, dræbersnegle osv.
Skibe laves af pilekviste og silkepapir.
Arken tjekkes efter af Esben.
Ingrid havde lavet Shepherds Pie og det var en succes :)

søndag den 15. november
BØRNENES SØNDAG

Der er efterhånden mange børn, som har fundet ud af, at det er sjovt at deltage i "Børnenes søndag" og der var fyldt godt op på kirkebænkene under gudstjenesten, hvor den gode gamle (og forfærdelige) historie om Noa og den store oversvømmelse blev fortalt i kirken med billeder.
Under gudstjeneste tegnede og hængte børnene regnbuer op under kirkens egen regnbue - korbuen, som tegn på den venskabspagt Gud efter oversvømmelsen indgik mellem ham og Noa - mellem Gud og mennesker.

Efterfølgende gik børnene i Louise Skrikes hus, hvor store og små ivrigt, muntert og fantasifuldt gik i gang med at lave dyr, Noas ark, Noa og skibe.
Noa skal naturligvis også med i udstillingen.
To af hver af alle levende dyr Gud havde skabt . . .