Pinseånden var tidligt ude dette år, men det gjorde den ikke mindre livlig. Pinseløbet var en kombineret gudstjeneste- og løb-ting, hvor børnene på posterne blev udfordret i diverse discipliner, der havde noget med ånd, bevægelse og voldsom inspirattion at gøre. Børnene skulle bl.a.mime et ord, gætte ting, med bind for øjnene, gætte et ord formet med græske bogstaver, hjælpe hinanden gennem et farfuldt hav (højskolens gymnastik sal) - det alt sammen for at få sat lidt forståelse bag pinsens hellige og meget igangsættende ånd, der fik spredt det gode budskab om Guds Søn ud over hele jorden.
Efter strabadserne var der kreativt værksted i Louise Skrikes gamle hus, hvor børnene fuld af fantasi fik lavet fine pinsebilleder til Valgmenighedskirken, som vil hænge dér frem til og med pinse.

Klik her for at uploade dit billede (kun JPG, GIF or PNG)