Konfirmation 2017
Så blev de konfirmeret,
de glade unge mennesker

Det var St. Bededag den 12. maj, solen var så småt begyndt at skinne, temperaturen var lidt højere end de foregående dage og seks glade og spændte unge mennesker blev konfirmeret i Valgmenighedskirken og skulle hjem og holde fest med deres familie og venner.
Billeder fra året, der gik:

Foroven fra venstre:
Andreas Schneider Nielsen
Viktor Søndergaard Nielsen
Oliver Storm Sørensen
Julius Graarup
Emma Skotte
Rasmus Kirk Stougaard
Lokalhistorisk cykeltur til Vrejlev og omegn
Konfirmanderne blev koblet på valgmenighedens cykeltur i september. Turen gik rundt i den grundtvigske arv fra Skov Kirsten (som prædiken sin lyse tro i mørket, fordi hun var så genert, at hun ikke turde blive set, mens hun talte) - og videre til August Krsitensen, som ligger begravet på Vrejlev kirkegård og som var en af de markante grundtvigske figurer i Vendsyssel.