En søndag først i marts kom en luftballon, gul som en sol og fyldt med påskeæg, svævende ned til børn og unge i Vrå Valgmenighedskirke. Den lille happening var del af en børnegudstjeneste om påskens kristne historie og dens traditioner. Æggene fik børnene i lommen, præcis som i gamle dage, hvor man (særligt på Sjælland!) mente, at man da ville være i stand til at se de hekse, som dagen før havde været en tur forbi Bloksbjerg – de ville i givet fald have en gryde på hovedet! Æggene havde ingen magiske kræfter den dag – eller så er der bare ingen hekse i Vrå, for ingen bar grydehatte!

Lene Graarup fortalte efterfølgende historien om Jesus og hans sidste skæbnesvangre måltid med sine venner, som blev fulgt op af nadver, hvor et par af børnene delte brød og vin ud.

Efter gudstjenesten gik børn og forældre i Louise Skrikes Hus, venligst udlånt af Vrå Højskole. Her ventede Ellen Bak - klar til at fortælle om dagens projekt, som, udover at dekorere påskeæg, handlede om at give nyt liv til gammelt, nedslidt og kasserede ting og sager. Børnene gik som altid til sagen med stor iver og forandrede gamle telefoner, fjernbetjeninger, badmintonnet, gafler, drivtømmer, coladåser, salmebøger  og andet skrot til fantasifulde ikoner, som kan skues i Valgmenighedskirken til og med påskesøndag, hvorefter de vil blive udstillet på Vrå bibliotek.