HER HAR DU MULIGHED FOR AT SE VRÅ VALGMENIGHEDS KIRKEBLAD

Søndag den 10. september
13. s. e. trinitatis kl. 10.00
v. Lene Graarup
(månedens salme kl. 9.50)

Søndag den 17. september
14. s. e. trinitatis kl. 11.00
Høstgudstjeneste & kirkekaffe

Søndag den 24. september
15. s. e. trinitatis kl. 10.00

KONFIRMATION

2018: St. Bededag
fredag den 27. april. kl. 10.30

2019: St. Bededag
fredag den 21. maj kl. 10.30

FORMANDENS BERETNING FOR ÅRET 2016 Lenes tale til Jens
Et tilbud til dig, der har mistet
SORGGRUPPE

Det er ikke en sygdom at sørge over et menneske, man har mistet, men det kan være tungt at gå med, og det kan være en stor hjælp at tale med andre mennesker, der står i samme situation. derfor er der nu mulighed for at deltage i en sorggruppe. Deltagerne kan komme fra Vrå, Vrejlev-Hæstrup, Løkken Storpastorat og Rakkeby-Vejby-Herritslev-Sejlstrup.  Er man interesseret i at deltage i en sorggruppe, kan man henvende sig til Lene Graarup (98981277) eller Viggo Noe (98998022), der vil være behjælpelig med at få en kontakt i stand til en gruppe.

Velkommen til Vrå Valgmenighed

Mellem Vrå Højskolen og Vrå Skole ligger Vrå Valgmenighedskirke. Her har den ligget i godt 100 år, startet af driftige lokale med rødder i højskolebevægelsen og inspireret af Grundtvig. Budskabet i vores kirke adskiller sig ikke fra det i sognekirken, idet vi er en del af folkekirken.

Vi har en stor grad af frihed - bl.a. styrer vi selv vores økonomi uden statsstøtte. Vi holder af vores frihed og betragter os som en folkelig grundtvigsk menighed, hvor fællesskabet både i forbindelse med gudstjenester og de efterfølgnede fællesmenneskelige og kulturelle aktiviteter danner ramme om et rart miljø.

Vi ønsker at være en åben kirke, så alle er selvfølgeligtt velkomne til vores arrangementer og gudstjenster.

Valgmenigheden tilbyder...

Foredrag, filmaftener, børnenes søndage med børnegudstjeneste og børneprojekter, sommerfest, høstfest, kirketure (også på cykel), sangaftner, koncerter, debatter og meget andet.

Søndag den 17. september kl.10.00
HØSTGUDSTJENESTE
MED NORDISK FOLKEMUSIK

Vi mødes til gudstjeneste i valgmenighedskirken, hvor Lillian og Svend Aage
Larsen fra Vennebjerg medvirker.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i præstegården.
KONFIRMATION
12. MAJ
TILLYKKE TIL ÅRETS KONFIRMANDER

Andreas Schneider Nielsen
Viktor Søndergaard Nielsen
Oliver Storm Sørensen
Julius Graarup
Emma Skotte
Rasmus Kirk Stougaard

se BILLEDER fra året, der gik med konfirmanderne.
NY FORMAND I VRÅ VALGMENIGHED

Forud for Vrå Valgmenigheds generalforsamling sidst i marts havde Jens Sigh varslet sin afgang som formand. På generalforsamlingen blev der takket for et godt formandsskab gennem de sidste 20 år. Ved den efterfølgende konstitution på bestyrelsesmødet blev næstformand Mette Ottosen Stougaard valgt som ny formand. Ved samme afgik efter eget ønske kasserer Torben Fisker, som bliver afløst af Flemming Trinskjær på posten. Yderligere blev Anna Bruun valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen.