Vinter og forår
KIRKEBLADET JANUAR - APRIL 2019
Her har du muliighed for at downloade Vrå Valgmenigheds kirkeblad.
Download fil
GUDSTJENESTEKALENDER
APRIL

Søndag 14. april: Palmesøndag
kl. 16.00 v. Lene Graarup
(månedens salme kl. 15.50)
MUSIKGUDSTJENESTE

Torsdag 18. april: Skærtorsdag
kl. 16.00 v. Lene Graarup

Fredag 19. april: Langfredag
kl. 10.00 v. Lene Graarup

Søndag 21. april: Påskedag
kl. 10.00 v. Lene Graarup

Søndag 22. april: Anden påskedag
ingen gudstjeneste

Søndag 28. april: 1. s. e. påske
ingen gudstjeneste
KONFIRMATION
2019: St. Bededag
fredag den 17. maj kl. 10.30

2020: St. Bededag
fredag den 8. maj kl. 10.30

Et tilbud til dig, der har mistet
Overskrift
SORGGRUPPE

Det er ikke en sygdom at sørge over et menneske, man har mistet, men det kan være tungt at gå med, og det kan være en stor hjælp at tale med andre mennesker, der står i samme situation. derfor er der nu mulighed for at deltage i en sorggruppe. Deltagerne kan komme fra Vrå, Vrejlev-Hæstrup, Løkken Storpastorat og Rakkeby-Vejby-Herritslev-Sejlstrup.  Er man interesseret i at deltage i en sorggruppe, kan man henvende sig til Lene Graarup (98981277) eller Viggo Noe (98998022), der vil være behjælpelig med at få en kontakt i stand til en gruppe.

MUSIKGUDSTJENESTE
Palmesøndag 14. april kl. 16.00
(månedens salme introduceres 15.50)

VAN GOGH, FAGOT OG OBO'

Van Gogh, Fagot og obo tager hinanden i hånden og blæser påsken i gang. Vi får besøg af to dygtige unge nordjyske musikere: Rebecca Cherry, som til daglig studerer på musikkonservatoriet i London, og hendes bror Justin Cherry. som lige er blevet optaget på musikkonservatoriet i København. De to søskende vil blive ledsaget af organist og korleder Anna Lindhardt Toft ved henholdsvis orgel og klaver. Værkerne de spiller er af blandt andre Telemann og Händel. Musikken vil veksle med fællessang, læsninger og korte refleksioner over nogle af Vincent Van Goghs lysfyldte og dramatiske billeder.

Alle er velkomne!

BØRNENES LØRDAG
LØRDAG 6. APRIL KL. 10.00
BØRN LAVER PÅSKEUDSMYKNING TIL KIRKEN

Det er gode dage, når børn i valgmenigheden samles til kort gudstjeneste og sammen med Ellen Bak, vores kreative hjælper, fremstiller skønne ting, der udstilles i kirken. Denne gang kommer til til at handle om symboler. Vi indleder med gudstjeneste kl. 10.00, hvor der bliver noget for alle sanser. Derefter mad og værksted. Alle børn er velkomne - kom glad og tag gerne en ven/forældre(bedsteforældre med.
En fri grundvigsk menighed indenfor folkekirken

Velkommen til Vrå Valgmenighed

Mellem Vrå Højskolen og Vrå Skole ligger Vrå Valgmenighedskirke. Her har den ligget i godt 100 år, startet af driftige lokale med rødder i højskolebevægelsen og inspireret af Grundtvig. Budskabet i vores kirke adskiller sig ikke fra det i sognekirken, idet vi er en del af folkekirken.
Vi har en stor grad af frihed - bl.a. styrer vi selv vores økonomi uden statsstøtte. Vi holder af vores frihed og betragter os som en folkelig grundtvigsk menighed, hvor fællesskabet både i forbindelse med gudstjenester og de efterfølgnede fællesmenneskelige og kulturelle aktiviteter danner ramme om et rart miljø. Vi ønsker at være en åben kirke og alle er velkomne til vores arrangementer og gudstjenster.

Valgmenigheden tilbyder

Foredrag, filmaftener, børnenes søndage med børnegudstjeneste og børneprojekter, sommerfest, høstfest, kirketure (også på cykel), sangaftner, koncerter, debatter og meget andet.

PERSONDATAFORORDNING
Vi arbejder på sagen!

Som bekendt trådte den nye Persondataforordning i kraft den 25. maj 2018. I den forbindelse er Vrå Valgmenigheds bestyrelse i gang med at udarbejde en privaltlivspolitik, som skal bruges til at oplyse vore medlemmer om, hvordan menigheden håndterer personoplysninger.

Information om hvorledes Vrå Valgmenighed vil håndtere medlemmernes personoplysninger vil bliver lagt ud på hjemmesiden, hvor man vil kunne læse om rettigheder mm.