LEONARD COHENS RELIGIØSE SANGE
v. Kasper Graarup
Søndag den 2. april kl. 20.00 på Vrå Højskole
Indledes med gudstjeneste i Valgmenighedskirken kl. 19.00

Leonard Cohen havde lige udgivet sit sidste album ’You Want It Darker' da han døde i november 2016,  82 år gammel. Igennem sin lange karriere udgav Leonard Cohen et væld af sange - alle med en poetisk rigdom, og mange med udogmatiske kristne, jødiske og buddistiske inspirationer. Kasper Graarups foredrag om Leonard Cohen opholder sig ved de sange, hvor Cohen gør brug af disse religiøse forestillinger, billeder og fortællinger, ligesom han giver et muligt bud på, hvordan de religiøse sange kan fortolkes og hvad de siger om Cohens syn på religion. Kasper Graarup er cand. mag i religionsvidenskab og lektor på Hjørring Gymnasium.

Foredraget holdes i samarbejde med Vrå Højskole og Vrå Valgmenighed - Entré kr.75,00

BØRNENES SØNDAG DEN 23. APRIL
LUTHER-BØRNEGUDSTJENESTE KL. 10.00
LUTHER-VÆRKSTED KL. 11-14

Det er i år 500 år siden, at Martin Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg og satte gang i en bølge, der væltede Europa omkuld.
kom og hør, lær og leg i Luthers fodspor sammen med andre børn. vi indleder med en gudstjeneste, der er til at forstå og fortsætter med leg og kreativitet.

Tilmelding til enten Lene 23280663 eller Ellen 98981950 senest torsdag den 20. april!

FILM: Den lille prins
Torsdag den 27. april kl. 19.00 i Præstegården
Tilmelding dagen før!

Fortællingen om den lille prins, som bor alene på en lille planet og gerne vil have en ven, er en hyldest til poesien, fatasien og barnet i os alle og kendt og elsket verden over. i 2016 gik den lille prins til filmen og blev rigtig godt modtaget.