Konfirmation i Vrå Valgmenighed adskiller sig i den kirkelige handling ikke fra andre kirker. Derimod er konfirmations- forberedelsen måske noget andet. Holdene er ikke så store som i sognekirken, hvilket giver en speciel nærhed og kammeratskab.

Konfirmanderne mødes som regel til konfirmationsforberedelse to timer hver 14. dag. Hvilken ugedag aftales med holdet. Vi arbejder med kristendommen set ud fra et grundtvigsk perspektiv og vi laver altid et fælles  projekt, som kan ende med enten film eller billeder.

Desuden tager holdet på en weekendtur sammen enten i efteråret eller i foråret.

Børn, hvis forældre ikke er medlem af Vrå Valgmenighed kan godt gå til konfirmationsforberedelse i valgmenigheden, men ring til præsten og hør nærmere.