1. april, 2012 - palmesøndag

PÅSKEVANDRINGER

Påsken kom lige pludselig tæt på, da en lille Jesus på papæsel og hosiannaråbende disciple palmesøndag skred op ad kirkegulvet i Valgmenighedskirken.

Den eksklusive skare af børn var blevet klædt på med noget, der kunne ligne tøj fra Jesu tid og var meget parat til at gennemspille den gamle påskehistorie.

Vandringerne bestod af flere stationer og ved hver station blev der ivrigt gættet og digtet med på fortællingen om Jesu indtog i Jerusalem, fodvaskningen, det sidste måltid med vennerne, tilfangetagelsen, dommen, lidelsen, døden, opstandelsen og glæden.

IKONER, TELEFONER OG BÅNDSALAT

Bagefter fortsatte dagen i Vrå Højskoles kunstlokale, hvor påskehistorierne blev genfortalt i skrot, der var samlet ind fra genbrugsbutikker og pulterrum. Alt lige fra gamle salmebøger til telefoner, ure og kassettebånd kom i brug og blev sat sammen til de mest fantasifulde og tankevækkende billeder.

Ikonerne hænger nu i Valgmenighedskirken og kan nydes frem til pinsesøndag.

Antons ikon
Astrid Skottes ikon

Astrid Carstens ikon
Ikonets hemmelighed
måske et stykke fra Jesu kors :)
Ellen Baks ikon
Ellen var værkstedsleder og den fantasifulde idémager bag ikonerne. Ellen havde forinden lavet dette ikon som eksempel.
Emmas ikon
Henriettes ikon