Resultatet blev små fine engle med blonder og store skytsengle med stift hår. Alle flyttede ind i valgmenighedskirken og akkompagnerede julesangen hele december måned.

ENGLE OG SUPERMÆND
Er der forskel på engle og supermænd - de kan jo begge flyve?
Spørgsmålet blev stillet under børnegudstjenesten, som lå forud for eftermiddagens værksteder, hvor der skulle produceres engle af gips.Der blev tænkt godt igennem på sæderne, og de fleste mente, at der var stor forskel. Engle har tættere kontakt med Gud - de er Guds sendebude og kommer med godt budskab til mennesker - for eksempel budskab til jomfru Maria, at hun skulle føde en søn og han skulle blive jordens frelser.
Ellen Bak havde eksperimenteret på egen hånd med sit eget lille engleværksted derhjemme og fundet ud af, at ståltråd, hønsehegn og gips kan blive til fine engle.

Der var gang i værkstedet fra første øjeblik og fantasien fik frit løb.
Gips-hænder!