Sommerfest lørdag d. 16.august
Gennem mange år har vi her i eftersommeren været på kirketur, men i år havde vi med Lenes tilsagn valgt at lade den afløse af en sommerfest i præstegårdshaven. Til det formål blev der indkøbt telt med plads til mere end 50 personer. Det sidste ved vi, fordi ca. 55 børn, unge og alle vi andre mødte op. Gæsterne medbragte selv salater, tærter, brød, kager og andet tilbehør. Grillmester Torben havde godt styr på kalvefilet'en og pølserne, og andre eksperter havde som velkomst fremstillet tapas. En til tider kraftig blæst sørgede for sus i skørterne, men yderligere dramatik blev undgået ved at montere nogle tilhørende solide barduner. Som man kan sige sig selv, blev det en god og rigtig hyggelig fest. For børnenes vedkommende blev de hurtigt færdige med at spise og brugte resten af aftenen til at lege i haven, inden fladskærmen lokkede indenfor. Aftenens orkester, som bestod af Marianne og Søren B. på violin og Søren A. på guitar, diverterede med diner-musik og akkompagnerede i det svindende lys adskillige sange fra Højskolesangbogen. Efterfølgende har vi kun hørt tilfredshed med arrangementet, så det kan ikke udelukkes, at der også næste år inviteres til teltfest. På vegne af gæsterne siges hermed en stor tak til vores præstepar, som uden beklagelse har stået med rodet og postyret både ude og inde.
Jens Sigh