Det var en herlig dag med et hav af engagement og glæde, som fortsatte i værkstedet på Vrå Højskole, hvor Ellen Bak atter en gang sikkert og muntert ansporede børnene til at lave deres egne krucifikser af små stykker drivtømmer.

31. marts 2014
EN DEJLIG DAG!
På den smukkeste forårsdag rullede vi påsken ud på kirkepladsen og lod børn og voksne med fødderne opleve påsken. Vi havde lånt en helt særlig dug af Skole-kirketjenesten i Hjørring, som er beregnet til at gå på. Dugen er 22 meter lang og dermed længere end Valgmenighedskirkens gulv, hvorfor den af sig selv rullede ud på kirkepladsen og indbød de mange fremmødte til selv at gå på opdagelse i påskens på en gang grumme og vidunderlige fortælling. Børnene kiggede ivrigt på billederne under deres fødder og fortalte lige så ivrigt med på den fortælling vi alle kan blive ved at undre os over og finde nye dybder i.